Bio-bakker zoekt duurzame en ambachtelijke nieuwe buur

Bettina Bakt zoekt buur! Dit is een initiatief waarmee nieuwe ondernemers worden gezocht voor de Van Woustraat in Amsterdam. Het winkelstraatmanagement De Pijp en Eigen Haard dagen ondernemers uit met een voorstel te komen voor een aantal beschikbare panden.
 
In de Van Woustraat hebben zich de afgelopen jaren verschillende ondernemers gevestigd binnen het thema 'duurzaam & ambachtelijk'. Hiermee heeft de straat een heel eigen kleur en profiel ontwikkeld. In de straat zit de biologische banketbakkerij Bettina Bakt. Bettina heeft in september de DAM-Stadsdeelprijs Zuid, de prijs voor de meest duurzame mkb-er gewonnen, en in oktober heeft de tweede geworden bij de stedelijke verkiezing van de DAM-prijs.
 


Naast Bettina Bakt staan nog verschillende panden leeg. Of beter gezegd: panden die beschikbaar zijn voor nieuwe ondernemers. Bettina en de eigenaar van de lege panden, woningcorporatie Eigen Haard, zien graag dat zich hier ondernemers vestigen die passen binnen het profiel van 'duurzaam & ambachtelijk'. En nog liever: ondernemers die dit profiel versterken.
 
In samenwerking met het winkelstraatmanagement worden ondernemers uitgedaagd zich te melden bij de winkelstraatmanager John Bardoel met een voorstel waarin ze aangeven wat hun bedrijf gaat toevoegen aan de Van Woustraat en waarom zij nu juist de nieuwe buurman of buurvrouw van Bettina moeten worden.
 
Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Stuur een mail aan de winkelstraatmanager John Bardoel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven