Bettina Bakt zoekt buur! Dit is een initiatief waarmee nieuwe ondernemers worden gezocht voor de Van Woustraat in Amsterdam. Het winkelstraatmanagement De Pijp en Eigen Haard dagen ondernemers uit met een voorstel te komen voor een aantal beschikbare panden.
In de Van Woustraat hebben zich de afgelopen jaren verschillende ondernemers gevestigd binnen het thema 'duurzaam & ambachtelijk'. Hiermee heeft de straat een heel eigen kleur en profiel ontwikkeld. In de straat zit de biologische banketbakkerij Bettina Bakt. Bettina heeft in september de DAM-Stadsdeelprijs Zuid, de prijs voor de meest duurzame mkb-er gewonnen, en in oktober heeft de tweede geworden bij de stedelijke verkiezing van de DAM-prijs.
Naast Bettina Bakt staan nog verschillende panden leeg. Of beter gezegd: panden die beschikbaar zijn voor nieuwe ondernemers. Bettina en de eigenaar van de lege panden, woningcorporatie Eigen Haard, zien graag dat zich hier ondernemers vestigen die passen binnen het profiel van 'duurzaam & ambachtelijk'. En nog liever: ondernemers die dit profiel versterken.
In samenwerking met het winkelstraatmanagement worden ondernemers uitgedaagd zich te melden bij de winkelstraatmanager John Bardoel met een voorstel waarin ze aangeven wat hun bedrijf gaat toevoegen aan de Van Woustraat en waarom zij nu juist de nieuwe buurman of buurvrouw van Bettina moeten worden.
Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Stuur een mail aan de winkelstraatmanager John Bardoel.
Abonneren
Vacatures
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid
- Sales Manager / Trader
- In- Verkoper Tuinplanten
- Aardbei-veredelaar
- Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit
- New business manager
- Internationale Senior Retail Account Manager
- Mango trader
- Commercieel medewerker binnendienst
- Vestigingsmanager / Arbeidsmanager
Bio-bakker zoekt duurzame en ambachtelijke nieuwe buur
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-21 Rose & Vanilla sluit crowdfunding maximaal succesvol af met 300.000 euro
- 2023-09-20 Nieuw: sojameel van biologische sojabonen
- 2023-09-08 "Het geeft een kick als je ziet dat van jouw graan brood gebakken wordt"
- 2023-08-09 "We willen de Surinaamse keuken ook beschikbaar maken voor de consument die biologisch eet"
- 2023-08-07 Veiligheidswaarschuwing SlooOW Rustieke Meergranen Baguette
- 2023-07-13 Le Pain Quotidien introduceert 'cannabisbrood'
- 2023-07-06 Het Graanschap wil graan weer op de kaart zetten bij boeren en bakkers
- 2023-06-27 Excursie proefveld biologische baktarwe: donderdagavond 6 juli in Kloosterburen
- 2023-06-21 "Deze sociale en biologische crackers komen recht uit het hart"
- 2023-06-14 Biologische rogge in het zonnetje gezet
- 2023-06-06 'Liefde voor het klimaat' bezoekt bio-boerin Willy van Buuren
- 2023-06-01 Biologische Stadsbakkerij Broodt bestaat 10 jaar
- 2023-05-30 Goede prijzen voor biologische graanpool 2022
- 2023-04-11 Wat is de kwaliteit van leven bij coeliakie?
- 2023-03-27 Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao
- 2023-03-16 "We hebben hier de voorbije weken al veel talenten zien ontluiken"
- 2023-03-14 Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- 2023-03-09 "Onze ambitie is om ieder jaar minder afval te produceren"
- 2023-03-07 Ontstaat in Rhijnauwen hét brood van de toekomst?
- 2023-02-06 PLUS start met verkoop brood van gisteren