Biowijnclub geeft uitleg over wijnabonnement in pop-up store

Biowijnclub was op 6 en 7 december aanwezig in de NEST pop-up store in Hoog Catharijne om uitleg te geven over biologische wijn en over het biologische wijnabonnement. NEST is een combinatie van een werkplaats, expositieruimte en een winkel. Jonge en innovatieve ondernemers, kunstenaars, studenten en professionals laten hier zien én ervaren wat zij de wereld te bieden hebben.

Biowijnclub richt zich met het wijnabonnement op wijnliefhebbers. Elke twee maanden ontvangen abonnees drie flessen biologische wijn, met daarbij een nieuwsbrief vol leuke wetenswaardigheden. Zo maken abonnees op verrassende wijze kennis met wijnen uit vele wijnlanden en gemaakt van allerlei druivenrassen. Er is keuze uit een abonnement op alleen rode wijn, alleen witte wijn of een mix (in de winter 2x rood, 1x wit, in de zomer 1x rood, 1x wit en 1x rosé). Het afgelopen weekend liet Eveline Scheren van Biowijnclub bezoekers dus kennismaken met de wijnen uit het Biowijnclub-abonnement."Bezoekers konden gelijk een abonnement afsluiten voor zichzelf of om aan een andere wijnliefhebber cadeau te doen. Ik vond het een interessant en geslaagd experiment om mijn abonnementen in de pop-up store te presenteren", aldus Eveline.

Biowijnclub, opgericht in juni 2010 en gevestigd in Utrecht, is een wijnhandel gespecialiseerd in biologische wijnen. Naast het wijnabonnement biedt Biowijnclub via www.biowijnclub.nl de mogelijkheid om biologische wijnen en wijngeschenken te bestellen, een wijnproeverij te boeken en in te schrijven voor een wijncursus.

Voor meer informatie: Eveline Scheren, info@biowijnclub.nl, 030 8775919, www.biowijnclub.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven