Papieren zak van healthy beast is recycleerbaar en composteerbaar

Tholen - In 2014 presenteerde het bedrijf ACE Packaging de healthy beast verpakkingslijn die recycleerbaar en composteerbaar is. De lijn bestaat onder andere uit papieren zakken voor fruit en groenten, die mensen moeten inspireren om gezonder te eten. De zakken geven allerlei gezonde tips en recepten op een opvallende en leuke manier mee.Gezonde boodschap in hip jasje

De healthy beast verpakkingslijn steekt een gezonde boodschap in een hip jasje. Dave Stappaerts vertelt: "Wat erin gaat is 'healthy' maar de papieren zak is het ook. Deze is sinds dit jaar OK compost Home gecertificeerd door AIB Vincotte en mag gewoon op de composthoop in de tuin, of bij het oud papier en zorgt daarmee voor een wereldprimeur. We hebben de merknaam 'Compy' aan het concept toegevoegd, zodat het composteerbare herkenbaar wordt."


De POS ondersteuning. Deze peren zijn 'in het seizoen'.

Healthy beast zorgt naast de zakken ook voor de nodige POS ondersteuning. "Wij leveren bijvoorbeeld bordjes die de winkelier bij de primeurs of seizoensproducten kan plaatsen om de consument te helpen met bewust te kiezen voor een product van het seizoen, van bij ons. Zo kan men precies zien welke producten er 'in het seizoen' zijn en niet gemanipuleerd", vertelt Dave. "Momenteel leveren we onze zakken met name aan supermarkten, maar we willen ook graag de AGF-sector bedienen. Het concept is bijvoorbeeld ideaal voor AGF-specialisten. Mensen zien dan dat ze duurzaam bezig zijn. En natuurlijk past het ook bij het gezonde imago van AGF. Een ander groot voordeel is: veel milieuvriendelijke verpakkingen zijn enorm duur, de healthy beast verpakking is milieu én budgetvriendelijk."Ace Packaging (Apagro, Corne en Eurozak) is een Europese producent van papierverpakkingen en totaalleverancier met meer dan 5000 verschillende verpakkingsproducten. Met dit concept bedienen ze naast de AGF-sector ook andere sectoren, zoals bakkerijen.Voor meer informatie:

Dave Stappaerts
ACE Packaging
Industrieterrein 1
3290 Diest - België
Tel: +32 (0)1335 9200
Fax: +32 (0)1333 7645
www.acepackaging.be

Auteur: Gertrude Snoei

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.