Bio-boer Boy Griffioen vertelt zijn verhaal op @ikbenNH

Elke week vertelt een Noord-Hollander zijn of haar verhaal op het Twitteraccount van RTV NH: @ikbenNH. Deze week (sinds 1 december) is biologische boer en geluidstechnicus Boy Griffioen van boerenbedrijf de Groene Griffioen aan de beurt. Op de website van RTV NH wordt hij voorgesteld.

Werken met dieren en muziek. Biologische boer en geluidstechnicus Boy Griffioen van boerenbedrijf de Groene Griffioen doet het en met veel plezier. Samen met zijn familie runt hij de biologische educatie- en kaasboerderij de Groene Griffioen in Weesp. Deze week is Boy de baas over het Twitteraccount @ikbenNH. Hieronder stelt hij zich voor:

Wanneer en waar ben je geboren?
Op 11 september 1983 in het ziekenhuis van Naarden.

Waar woon je?
In Weesp op onze boerderij De Groene Griffioen.


Boy Griffioen. Foto: Jeroen Simons.

Wat doe je?

Ik run een biologische melkveehouderij met een kaasmakerij, winkel en muziekstudio. Daarnaast freelance ik als geluidstechnicus.

Wat is jouw favoriete plek in Noord-Holland?
Moeilijk kiezen; het Concertgebouw, de boerderij en het IJsselmeer.

Wat staat er op je agenda komende week?
Maandag werk op de boerderij, de veearts komt langs voor periodieke bedrijfsbegeleiding en vanavond is er een vergadering waar ik namens Vechtvallei heen ga op het provinciehuis. Vechtvallei is een vereniging voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer in de Gooi- en Vechtstreek. De rest van de week ga ik kaas maken, melken en ander boerderijwerk doen. Op zondag ben ik in het Concertgebouw in Amsterdam te vinden waar ik het geluid doe van de radiouitzending voor radio 4 van Avro/Tros.

Klik hier om naar het twitteraccount te gaan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven