Planet of Mushrooms presenteert biologische voedingssupplementen van paddenstoelen

Planet of Mushrooms presenteert 100% biologische voedingsupplementen van paddenstoelen in Nederland. Planet of Mushrooms is distributeur van voedingsupplementen gemaakt van paddenstoelen. De producten zijn 100% biologisch, voor 100% geproduceerd in de EU, en ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring met de kracht van paddenstoelen. De ontwikkeling en productie vindt plaats in de zuivere omgeving van de Alpen op de grens van Slovenië, Oostenrijk en Italië.Eén van de oprichters van Planet of Mushrooms had een paar jaar geleden op de Sloveense televisie een presentatie van de producent gezien. Het sprak hem zo sterk aan dat hij graag zaken wilde gaan doen voor de verkoop van zijn product. "Het contact tussen de twee werd snel gelegd, en in het begin was vooral belangrijk om vertrouwen in elkaar te kweken. Op basis van dit vertrouwen is nu een duurzame en vruchtbare samenwerking ontstaan", zo licht Martin Boon van Planet of Mushrooms toe.

Het doel van de oprichters van het bedrijf is mensen, maar ook dieren, te helpen bij het herstel en de versterking van hun gezondheid. "Het uitgebreide assortiment is het resultaat van jarenlange ervaring die de producent heeft met de behandeling van diverse gebruikers, zoals kankerpatiënten, sporters, maar bijvoorbeeld ook huisdieren", aldus Martin.De webwinkel op www.planetofmushrooms.com is met name gericht op de verkoop aan particulieren. Daarnaast is Planet of Mushrooms ook altijd op zoek naar wederverkopers. Wilt u graag een zakelijk aanbod ontvangen? Stuur dan een email naar info@planetofmushrooms.com of bel tijdens kantooruren naar 010 4828745.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.