Geslaagde Winterse Sfeermarkt bij Natuurwinkel Zoetermeer

Vrijdag 28 november vond bij Natuurwinkel Zoetermeer een geslaagde Winterse Sfeermarkt plaats. "Ik denk dat Zoetermeer de eerste Winterse Sfeermarkt van het seizoen had. We zeggen expres geen kerstmarkt omdat de Sint nog moet komen", vertelt Renate Wagner van de Natuurwinkel.


De Your Well-kraam met zeewierhapjes.

Freek en Miranda van Zonnemaire bakten verse oliebollen voor de deur. Ook viel er het nodige te proeven, zoals wijn, cava, gluhpunch, chocomel (rijst/kokos), stoofpotten, soep, kaas en zeewierhapjes. "Dit alles van Natudis, Kroon en Your Well. Voor de kids was er een grabbelton in een heuse melkbus, die we geleend hadden van collega Paul Rozmus van Natuurwinkel Utrecht. Dr Hauschka stond er voor een demo met feestelijke make-up. Die demo werd goed bezocht, de consulente had niet eens tijd om haar thee te drinken. En er zong een kwintet. Twee jongens speelden djembé. De sfeer zat er goed in", aldus Renate.


Biologische oliebollen mochten niet ontbreken op de Winterse Sfeermarkt. Rechts Freek Jacobs van Zonnemaire.

De kramen had Renate gehuurd bij Terre a Nova uit Pijnacker. "Dit zijn duurzame kramen van gerecycled hout, met een warme uitstraling. We hadden de primeur. Hiervoor deden ze alleen tafels, geen kramen. Aan het einde van de avond konden we concluderen dat het zo voor de eerste keer best een succes was! Op naar de lentemarkt?!"


Sfeer maken met de djembé.Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven