Natudis kiest voor Valk Software

Natudis en Valk Software zijn deze maand een overeenkomst aangegaan voor winkelautomatisering voor de Natuurwinkels. Deze overeenkomst is het resultaat van een uitgebreide selectieprocedure die dit jaar is uitgevoerd door een projectgroep bestaande uit 3 formule-winkeliers, Cap Gemini en Natudis. Na de selectieprocedure en de uitwerking van alle afspraken is de samenwerking beklonken met een overeenkomst. De bedrijfsculturen van Natudis en Valk Software blijken goed bij elkaar te passen. Bij beide ondernemingen staan tevreden ondernemers en lange termijn samenwerking voorop. Valk Software is blij met het vertrouwen van Natudis en ziet uit naar een succesvolle samenwerking met de Natuurwinkels.


Pieter Tent (Formulemanager Natudis) en Karin Valk (Directeur Valk Software bv).

Valk Software is specialist in retailautomatisering voor kleine en grote winkelketens, maar ook met franchise en groothandel. Ze bieden totaaloplossingen met kassa's, spaarsystemen, voorraadbeheer, webshops, business intelligence en meer. ASPOS is bijzonder geschikt voor franchise door een combinatie van centrale inrichting en lokale flexibiliteit.

Natudis is een dochteronderneming van Vroegop Ruhe & Co b.v. en met haar hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Harderwijk. Met 7.500 producten en 350 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux. Natudis deelt haar passie voor biologisch en duurzaam leven graag met klanten in Natuurwinkels boordevol gezonde, eerlijke en lekkere producten. Natuurwinkel is een franchiseformule met zelfstandige ondernemers.

Voor meer informatie: www.valksoftware.nl en www.natudis.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.