Spanning stijgt bij Eco webshop van het jaar verkiezing!

Er kan nog tot en met 30 november gestemd worden voor de Eco webshop van het jaar verkiezing. Welke webshop is het beste, leukste of meest eco van 2014? Breng je stem uit en maak kans op een EcoKadobon - de duurzame cadeaubon van Nederland. Dit is de tussenstand na 1299 stemmen:


Wie zijn de kansmakers dit jaar?

Er zijn tien webshops genomineerd door de bezoekers van EcoGoodies. Uit die top tien komen duidelijk een paar favorieten naar voren voor de titel 'Eco webshop van 2014'. Dat zijn nieuwkomers Thamani fashion, Brandmission en FEEL GOOD eco store versus eco veteranen Kudzu uit België en de Biologischewijnwinkel.nl. Een overzicht van de huidige top 5:

1) Thamani - eerlijke fashion uit Tanzania
Het jonge Thamani Fashion staat voor kleurrijke en verantwoorde kleding. De vrolijke kleding wordt fairtrade in Tanzania gemaakt door lokale kleermakers, onder goede arbeidsomstandigheden en voor een eerlijk loon. Hier koop je mooie jurken, rokken, colberts (ook voor heren), slippers en schoenen met een bijzonder verhaal. Je kunt op de website precies lezen wie de makers zijn. Thamani Fashion biedt inzicht in hoe jouw kleren in Tanzania worden gemaakt, van katoenzaadje tot blazer. Door kleding van Thamani te dragen, stimuleer je het maken van eerlijke kleding en help je de economie in Tanzania.

2) Kudzu - eco reus uit België
In de Belgische webshop Kudzu vind je zo ongeveer alles op het gebied van duurzaam shoppen. Een echte superstore, waar je terecht kunt voor zowel energiebesparende producten, ecologische schoonmaakmiddelen, hippe mode-accessoires en van alles voor in en om het huis. In het kinderhoekje vind je een uitgebreid assortiment voor duurzaam speelgoed en ecologische kinderverzorging.

3) FEELGOOD eco store

I feel good! Bij de vrolijke FEEL GOOD eco store wordt je van elk product blij. Of dat je het nu geeft of ontvangt. Niet alleen omdat het verrassend, hip en functioneel is, maar ook milieuvriendelijk en waar mogelijk fair trade geproduceerd. Zoals de Save the C tassen van gerecyclede zeilen. Of de fairtrade iPad hoes van MYOMY uit India. Hou je van stijlvolle tassen en mooie lifestyle producten? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij deze webwinkel!4) Brandmission - winkel met een missie!

Deze (web)winkel heeft een missie! Bij BrandMission ontdek je nieuwe stoere fashion merken, die kiezen voor duurzaam en fair trade. Zo'n uitgebreide collectie van onder andere fair trade kleding, sieraden, tassen en duurzame accessoires vind je niet zo snel onder 1 dak. Zoals de merken Ekyog (alleen bij Brandmission), ArmedAngels, Komodo, Nudie Jeans, Alchemist, Miss Green, Studio Jux en TOMS. Ze hebben ook een winkel in Haarlem.

5) Biologischewijnwinkel.nl - voor de betere bio-wijn en bubbels!

Bij BiologischeWijnwinkel.nl bestel je makkelijk en snel de lekkerste biologische en bio-dynamische wijn online. Je vind hier alleen bio-wijn afkomstig uit gecertificeerde biologisch of bio-dynamisch beheerde wijngaarden. Tussen de wijnranken groeien bloemen en kruiden, kruipen kevers en zoemen de bijen. Het levert gezonde wijnranken op die het beste uit de grond halen. Al dat moois wordt opgeslagen in de druif. En dat proef je!

Wie is jouw favoriet? Breng hier je stem uit!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven