Ook bio-diner slaat aan bij Lunchroom Logica

Tholen - Biologische Lunchroom Logica in Leiden werd dinsdag 12 maart 2013 geopend. Het gaat goed met de lunchroom, zo geven ondernemers Bianca van Went en Bart van Leeuwen aan. "We hebben alweer een aantal maanden naast de zeer succesvolle lunch ook een heerlijk 100% biologisch diner op de menukaart staan. Gasten zijn hiervoor welkom op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18:00 uur", vertelt Bart.


"Er kan ook prima met grote gezelschappen prima bij ons gegeten worden, gezellig samen aan tafel. Naast de grote 14-persoonstafel hebben we nog 13 kleinere tafels."

Hij geeft aan dat het avondmenu altijd bestaat uit een maandelijks wisselende kaart met drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten. "Twee van de drie zijn vegetarisch en er is altijd één hoofdgerecht met vis. Natuurlijk is de vis biologisch of met MSC-certificaat, dus duurzaam gevangen."

Bart benadrukt verder dat ze bij Logica weten hoe te werken met bijzondere diëten. "Glutenvrij, lactosevrij of andere wensen zijn geen enkel probleem. Veganistisch? Van harte welkom, we hebben superlekker desembrood!"Lunchroom Logica werd in maart 2014 gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Dit betekent dat 100% van de inkoop van gecontroleerd biologische herkomst is. De certificering werd gevierd tijdens het 1-jarig bestaan van Logica. "Wij zijn in heel Leiden het enige restaurant met een EKO-keurmerk en in de hele regio de enige met een 100% biologische horecakeurmerk", besluit Bart.

Voor meer informatie:

Bianca van Went en Bart van Leeuwen
Lunchroom Logica
Stille Rijn 11
2312 DE Leiden
071 3628939
info@lunchroomlogica.nl
www.lunchroomlogica.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven