Boodschappentassen vol regionale en bio-ingrediënten

PUURland is nieuw Puur! uit eten-adres

PUURland is één van de nieuwe Puur!-adressen die in de nieuwsbrief van Puur! uit eten worden voorgesteld: Iedere dinsdag levert Steven Koster, stadsboer en eigenaar van PUURland, een boodschappentas vol met regionale en biologische ingrediënten voor complete, gezonde, verse en lekkere maaltijden, inclusief de recepten. PUURland is een Arnhems bedrijf met leveranciers uit de directe omgeving.


Steven Koster.

Hoe werkt het? Je bestelt je maaltijd voor het aantal personen dat je wenst online via puurland.nl. Je stelt je eigen boodschappentas samen uit het aanbod van verse producten (groente, fruit, vlees, vis, kaas, brood en nog veel meer) uit de regio of je kiest uit diverse wekelijks nieuwe recepten van het seizoen. Ook een vegetarische keuze is mogelijk.

Je haalt je tas op dinsdag zelf op of deze wordt door Steven per elektrische fiets bezorgd. PUURland: de kortste weg van boer naar bord!

PUURland is gevestigd bij stadstuin Kweekland: een pluktuin, een groente- en kruidentuin, waar je in het zomerseizoen ook koffie en thee kunt drinken.
 
Openingstijden afhalen: dinsdag 16:30 - 19:00 uur.


Duurzame producten

Minimaal 80% van de ingrediënten is uit de regio (ongeveer 40 kilometer) en/of biologisch

Voor meer informatie:

Dalweg 70a
6821 JP Arnhem
06 51050689
www.puurland.nl

Bron: Puur! uit eten

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven