Promoot deelname Bio-beurs in Biojournaal

Op 21 en 22 januari 2015 wordt de Bio-beurs gehouden. Het team van Biojournaal is uiteraard aanwezig op deze beurs in de IJsselhallen in Zwolle. We gaan alle exposanten op de foto zetten en publiceren de maandag na de beurs een uitgebreide fotoreportage in Biojournaal.

Alle deelnemers mogen in aanloop naar de beurs een persbericht insturen naar Biojournaal, via info@biojournaal.nl. Leuk is om hierin te melden wat u laat zien op de beurs. Presenteert u bijvoorbeeld nieuwe producten?

U kunt uw deelname aan de Bio-beurs uiteraard ook promoten door middel van een bannercampagne in Biojournaal. Dan bent u er zeker van dat bezoekers uw stand zullen vinden. Wij kunnen de banner(s) gratis voor u opmaken en hierin uw standnummer verwerken. U kunt nu alvast reserveren.

We hebben een speciale beursactie in de nieuwsbrief: Wanneer u van 2 tot en met 21 januari een horizontale banner tussen het nieuws in de nieuwsbrief boekt, krijgt u daarbij een kleine banner op de website cadeau. Dit voor een bedrag van 450 euro.

Er zijn ook nog speciale plaatsen aan de zijkanten van de nieuwsbrief beschikbaar.

Neem voor een banneraanbod op maat contact op met Lenneke Schot: Lenneke@biojournaal.nl, 0166 698202.

Bezoekers en exposanten zijn tijdens de Bio-beurs uiteraard van harte welkom op onze eigen stand. Tot ziens op de Bio-beurs 2015!

Met vriendelijke groet,

Team Biojournaal

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.