Horizon gaat gezonde snacks bereiden bij EkoPlaza Nieuwegein

Consumenten kiezen steeds vaker voor gezonde keuzes als tussendoortjes. Dit merkt ook de EkoPlaza in Nieuwegein, waar na 6 maanden open te zijn nog steeds nieuwe nieuwsgierige mensen binnenlopen met vragen. Vandaar ook dat EkoPlaza in samenwerking met leverancier Horizon een proeverij organiseert op zaterdag 22 november.


In de winkel zullen live snacks gemaakt worden van noten, vijgen, amandelpasta en andere pure gezonde ingredi├źnten. Daarnaast krijgen de bezoekers de kans mee te kijken naar het productieproces en zijn er recepten aanwezig om deze gezonde snacks zelf thuis te bereiden. EkoPlaza en Horizon willen hiermee de inwoners uit Nieuwegein tips en tricks laten zien om eenvoudig een gezond tussendoortje te maken. Het evenement vind plaats op zaterdag 22 november tussen 10:00-16:00 bij EkoPlaza op de Markt 36 in Nieuwegein.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.