Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het nieuwe seizoen kan (bijna) van start

Afdeling zaadschoning bij De Bolster maakt overuren

Het was een tijdje redelijk stil rond De Bolster. In de nieuwsbrief leggen ze uit waarom: "U heeft al enige tijd wat minder van ons gehoord. Wij hebben alle oogsten achter de rug, maar dit betekent niet dat wij daarna stil kunnen zitten. Integendeel! Om te zorgen dat u volgend jaar weer onze zaden kunt bestellen, is het zaak alle geoogste zaden te schonen en kiemproeven uit te voeren, waarna ze in zakjes kunnen worden afgevuld."



"Marco is elke dag in de weer om alle machines volop te laten draaien. De afdeling zaadschoning maakt momenteel overuren om alle zaden geschoond en wel gereed te maken voor het aankomende tuinseizoen. Ieder jaar groeit de productie van de zaden. Wij zijn blij dat steeds meer mensen het belang van biologisch inzien en hun tuin omtoveren tot een waar natuurlijk paradijs voor mensen en insecten. Geen gifstoffen meer in de tuin, dat is toch fantastisch?"



Voor meer informatie: www.bolster.eu
Publicatiedatum: