"Wel even wennen aan de drukte in de kantine"

Verhuizing DO-IT voltooid

Tholen - Er is een einde gekomen aan de dubbele locaties van DO-IT. De afgelopen week is in navolging van het kantoor en de verpakkingsafdeling ook het magazijn naar de nieuwe locatie aan de Hermesweg 7 in Barneveld verhuisd. "Alle eer aan logistic manager Vincent Evers en zijn team. De verhuizing verliep soepeltjes, mede dankzij het feit dat Vincent al heel lang bij DO-IT werkt", zegt Martha Jeuken van DO-IT. "Het is heel fijn om alles nu op één plek te hebben. Al dat heen en weer gereis is zo vermoeiend." Ze geeft wel toe dat het even wennen is: "Het is voor mijn gevoel bijvoorbeeld ineens heel druk, ook in de kantine."


Laatste loodjes in het oude magazijn.

Martha geeft aan dat de daadwerkelijke verhuizing van het magazijn iets vervroegd is, aangezien dit eerst voor het eind van dit jaar op de planning stond. De 'operatie verhuizing' ging 3 november van start. Op vrijdag 7 november werd er niet meer geladen en gelost van buitenaf, maar alleen verhuisd.


Inladen aan de Gelreweg.

Feitjes

Ze heeft nog wat leuke feitjes over de verhuizing. Zo zijn de afgelopen weken ongeveer 65 volle wagens gebruikt voor de verhuizing. In totaal zijn er 2800 pallets overgereden vanaf de Gelreweg naar de Hermesweg. Dit is een rit van 4,5 kilometer. Er staan nu 6500 pallets op de Hermesweg, waar DO-IT zes laaddoks tot zijn beschikking heeft. Het oude magazijn was 7.000 vierkante meter groot, het nieuwe 13.000 vierkante meter.


Het lege magazijn aan de Gelreweg (oude locatie).

Martha wil nog de nodige mensen bedanken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de 'operatie'. "Omer Genc regelde het magazijn op de Hermesweg vanaf dat we het pand betrokken vorig jaar, en de laatste tijd met Erwin v.d. Ploeg van order optimalisation. Deze mensen regelden de verhuizing met alle medewerkers van het magazijn en met Rik Dijkema, onze stock manager." Arie, ook al heel lang bij DO-IT, zorgde dat van zolder tot denkbeeldige kelder alles leeg was op het oude adres. Martha: "Iedereen was op z'n best en het werkte als een fantastisch, beter dan het nationale voetbalteam, wij hebben geen Hiddink en Van Gaal nodig."


Logistic manager Vincent Evers zorgde ervoor dat de verhuizing soepeltjes verliep.

Ze vertelt dat het hartstikke goed gaat in de handel. "De omzet van DO-IT stijgt ook dit jaar. Dat is het voordeel van onze internationale handelswijze. Wanneer de handel met een bepaald land minder loopt, wordt dit vaak weer gecompenseerd door een ander land. We komen eerder iets tekort dan dat er te weinig vraag naar bepaalde producten is."


Het nieuwe magazijn aan de Hermesweg nog leeg.


Stock manager Rik Dijkema geeft aan waar alles moet komen te staan.


Erwin v.d. Ploeg van order optimalisation inspecteert de voorraad in het nieuwe magazijn.

Voor meer informatie:

Martha Jeuken
DO-IT
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
0854 870452
Martha@organic.nl
www.organic.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven