Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-voedselrestjesdag bij Grandcafé Sijthoff

Grandcafé Sijthoff in Leiden is zondag 2 november van start gegaan met het project The Taste of Waste. Op de website staat de volgende toelichting: "Om voedselverspilling tegen te gaan worden er iedere zondag allerlei gerechtjes gemaakt van producten die anders niet meer gebruikt kunnen worden. Zondag 2 november was er de keus uit meer dan twintig tapas, die voor kleine prijsjes uit onze keuken getoverd werden! Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes, zoals al onze producten, 100% biologisch en natuurlijk helemaal voedselveilig!"



Vanaf nu is het iedere zondag van 16:00 tot 22:00 uur tijd voor The Taste of Waste bij Grandcafé Sijthoff.

Voor meer informatie: www.grandcafesijthoff.nl
Publicatiedatum: