Bio-voedselrestjesdag bij Grandcafé Sijthoff

Grandcafé Sijthoff in Leiden is zondag 2 november van start gegaan met het project The Taste of Waste. Op de website staat de volgende toelichting: "Om voedselverspilling tegen te gaan worden er iedere zondag allerlei gerechtjes gemaakt van producten die anders niet meer gebruikt kunnen worden. Zondag 2 november was er de keus uit meer dan twintig tapas, die voor kleine prijsjes uit onze keuken getoverd werden! Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes, zoals al onze producten, 100% biologisch en natuurlijk helemaal voedselveilig!"



Vanaf nu is het iedere zondag van 16:00 tot 22:00 uur tijd voor The Taste of Waste bij Grandcafé Sijthoff.

Voor meer informatie: www.grandcafesijthoff.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven