Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het voelt nu echt als mijn eigen winkel"

Vernieuwing Natuurwinkel Zoetermeer voltooid

Tholen - Het is een jaar geleden dat Renate Wagner de Natuurwinkel Zoetermeer over heeft genomen. Dat is aanleiding voor een feestje. Op 6, 7 en 8 november kunnen klanten in de winkel aan de Pilatusdam 15 terecht voor diverse acties en aanbiedingen. Waaronder euro-aanbiedingen met drie soorten brood, brownies, appelsap en Elstar appelen. Na de overname is er hard gewerkt om de winkel een nieuw gezicht te geven. Het eindresultaat daarvan kan men vanaf vandaag komen bewonderen.


Renate voor de gevel van haar Natuurwinkel.

Renate was al een jaar of vier naast haar studie natuurgeneeskunde en -voeding werkzaam in de winkel. "Na het afronden van mijn studie bleek mijn baan in de winkel veel dynamischer. Toen Johan Batelaan er vorig jaar mee ging stoppen greep ik de kans aan om de winkel over te nemen."



De nieuwe rol bevalt Renate goed, maar ze geeft toe dat ze hier wel even aan heeft moeten wennen: "Het afgelopen jaar verliep ontzettend hectisch, maar het was wel ontzettend leuk. Het duurde ook vrij lang voordat het echt voelde als mijn eigen winkel." Renate schat dat dit ongeveer een half jaar geduurd heeft. De veranderingen die de afgelopen periode doorgevoerd zijn in de winkel hebben dit proces wel versneld: "Ik heb de winkel de laatste tijd echt zelf kunnen vormen en nu is het mijn eigen winkel."



Er is in een jaar tijd dus een heleboel veranderd. Zo is de broodafdeling begin juli 2014 helemaal vernieuwd en heeft de winkel een nieuwe logo gekregen. Ook is de 'instore signing' compleet anders geworden. "De winkel heeft in oktober een verfbeurt gekregen. Dit was wel even puzzelen. Zo hebben we de groente bijvoorbeeld één dag in een tent naast de winkel uitgestald."



Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl of Facebook