Welke onderwerpen?
De volgende onderwerpen, komen aan bod: Botontkalking, Anti-Aging door gezonde kooktechnieken, Cholesterol, Eiwitten en Aminozuren, Fytinezuur en andere anti-nutriënten, Hormoonverstorende stoffen, Overgewicht, Jodium, Ontstekingen, Kiemen, Reiniging, Superfoods en Hoge bloeddruk.Daarnaast zijn de verkorte versies van een aantal bijlagen uit de boeken 'Weten van (h)eerlijk eten' deel 1 en 2 opgenomen: Glycemische lading, Vetzuren, Antioxidanten en Suiker en andere zoetmiddelen.
Waarom dit boekje?
Rineke: "De belangrijkste reden is de volgende: De afgelopen jaren heb ik duizenden enthousiaste mailtjes gehad van mensen die zich zo veel beter zijn gaan voelen door eerlijk te eten. Veel mensen blijven om meer informatie vragen. Graag stil ik die honger naar informatie met dit 'Weetjes-boek'. Het is dus een mooie aanvulling op de serie Weten van (h)eerlijk eten, waarvan inmiddels ook deel 3 in de maak is."Klik hier om verder te lezen over 'waarom'.