Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede prijs voor De Traay biologische speltstroop

De Traay stond afgelopen zondag 26 en maandag 27 oktober op de Natural Products Scandinavia Fair in Malmö. Dit is de belangrijkste biologische beurs van Noord Europa. Op de stand van de Traay konden bezoekers kennismaken met het uitgebreide honingassortiment, de stropen, siropen en de nieuwe uitstraling en lippenbalsems van Bee natural cosmetics. Voor de speltstroop ontving de Traay de tweede prijs voor 'Best new natural food product'.



En dat is niet voor niets, de Speltstroop van de Traay is een goed alternatief voor geraffineerde suiker. Het oergraan spelt geeft een karakteristieke en zoete smaak aan de stroop en het is hiermee een goed zoetmiddel bij het bereiden van warme of koude gerechten of bijvoorbeeld over pannenkoeken. Dit werd duidelijk door de bezoekers gewaardeerd!

Kortom, een mooi natuurproduct waarbij de natuurlijke eigenschappen in de productie van speltstroop zoveel mogelijk bewaard blijven en de originaliteit van het product gegarandeerd.

Voor meer informatie: www.detraay.com
Publicatiedatum: