25-26 januari 2015 met 150 internationale merken

Green Orange Fashion presenteert vernieuwde eco-fashion modebeurs

Tijdens de Amsterdam Fashion Week in januari 2015 organiseert Green Orange Fashion de derde editie van GO Fashion Fair: de grootste modevakbeurs voor duurzame en eerlijke kleding en lifestyle producten wordt op 25 en 26 januari in de Kromhouthal in Amsterdam gehouden. Geen gewone fashion trade fair, maar een heel nieuw concept waar inkopers 7,5% korting krijgen op alle orders die ze plaatsen en deelname aan de beurs gratis is voor standhouders.

Het concept

Uniek concept waar inkopers profiteren van grote kortingen én zelf aangeven welke merken ze zoeken. Retailers kunnen een badge van 79 euro exclusief BTW kopen (per bedrijf dus niet per persoon). Winkeliers die voor 15 november aanstaande hun badge online kopen, betalen 65 euro exclusief BTW.


Voordelen voor winkeliers

Dankzij dit nieuwe concept krijgen inkopers een zeer interessant korting van 7,5% van meer dan 150 internationale merken waardoor hun winstmarge groter is. Daarnaast is het aanbod van de beurs zeer verfrissend, merken die te vinden zijn bij GO Fashion Fair hebben geen of weinig verkooppunten in Nederland, merken met veel verkooppunten in Nederland zijn niet bereid zoveel korting te geven. Winkeliers die zich willen onderscheiden hoeven niet meer naar het buitenland om merken te vinden die nieuwe zijn in Nederland. Exclusieve merken en jonge designers kiezen ook voor GO Fashion Fair. Klik hier voor een actueel overzicht van de standhouders.

Duurzaamheid en de deelnemers

Green Orange Fashion werkt uitsluitend samen met merken die transparant zijn over de implementatie van duurzaamheid in het productieproces. Merken als de Nederlandse MLY, Elsien Gringhuis, Hellen van Rees, Sena Ecocouture, accessoiremerk PET Petits uit Polen, kinderkleding van Shoukie uit Frankrijk. De beursorganisator gebruikt verschillende ecolabels zoals vegan, fair trade certified, organic, recycled en ethical om merken te classificeren.

Over Green Orange Fashion

Green Orange Fashion ondersteunt duurzame modemerken en verbindt hen met inkopers, pers en agenten via een online B2B platform en de tweejaarlijkse GO Fair Fashion modevakbeurs tijdens de Amsterdam Fashion Week. Meer informatie over Green Orange Fashion is te vinden op www.greenorangefashion.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven