Biogondisch kookt met passie

Bourgondisch Breda Biogondisch Breda maken is hun streven. Ze zijn pas sinds 26 augustus open, maar de klanten weten de weg naar de Sint Annastraat al goed te vinden. Christel en Joost Jansen verkopen naast heerlijke biologische taarten, sapjes en dagmaaltijden ook slowjuicers, hogesnelheidsblenders, ecologische kook- en cadeau-artikelen, zoals theedoeken, schorten, servies van Zuperzozial en pannen van het merk Riess.


Joost en Christel.

Terwijl Joost zich bezig houdt met de kweek van biologisch-dynamisch tarwegras en biologische groenten, is Christel de expert op kookgebied. De voormalig diëtiste wilde eens wat anders en begon enkele jaren terug met het organiseren van huiskamerdiners. Christel: "Ik vind het een uitdaging om gezond en lekker eten klaar te maken, wat voor iedereen geschikt is. Dus ook voor mensen met een allergie voor zuivel, gluten, noten, ei of iets anders. Of juist voor mensen die veganistisch willen eten. Deze groepen mensen kunnen vaak niet gezond en lekker uiteten gaan. Wij willen laten zien dat gezond en lekker goed samen gaan."

Christel en Joost Jansen eten al 20 jaar biologisch en met hun ervaring willen ze anderen enthousiasmeren. Toen de kans zich voordeed om een pandje te huren in de binnenstad, hoefden ze niet lang na te denken. Via een crowdfundingcampagne zijn ze erin geslaagd om de winkel naar eigen zin in te richten met de meest duurzame producten. Zelfs bij de Take-away maaltijden wordt rekening gehouden met de verpakking. "Bij ons zul je geen plastic vinden."Je kunt je aanmelden via de website voor een biologische kookworkshop, bijvoorbeeld met zeewierproducten (zeewier is de toekomst), een besloten huiskamerdiner of een proeverij. De winkel is gevestigd in Breda, St. Annastraat 17.

Voor meer informatie:

Christel en Joost Jansen
Biogondisch
St. Annastraat 17
4811 XK Breda
06 42017394
076 5200360
info@biogondisch.nl
www.biogondisch.nl
www.facebook.com/biogondischbreda

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven