Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boek BioBudget goed ontvangen

In september is het boek BioBudget van Natasja Oehlen uitgekomen. Het boek staat propvol (no waste) tips en recepten van chef-koks. "Ik ben heel blij met het resultaat. Niet alleen vanwege de inhoud, maar ook omdat het door Helga de Graaf is opgemaakt en geïllustreerd. Zij won eerder een prijs voor het mooist geïllustreerde kookboek ter wereld. En wat ook erg fijn is: het boek is op een milieuvriendelijke manier gedrukt bij drukkerij Tienkamp. Anders dus dan bij veel andere boeken die uit kostenoverweging op een vervuilende manier in China worden gedrukt", aldus Natasja.
 


Het boek is voor 12,50 euro te koop bij steeds meer (natuurvoedings)winkels. Natasja: "Het wordt heel goed ontvangen. Marieke Henselmans schreef er bijvoorbeeld over in het AD: Meer inspiratie in het geweldige boek Bio Budget van Natasja Oehlen. Lees het, doe het cadeau, dan ga je koken met 5 sterren: groen, goedkoop, geweldig, gezond en biologisch." BioBudget is ook nog eens genomineerd voor de titel 'duurzaamste kookboek van het jaar'."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: