Matchmaking Event extra evenement op BioFach

Op de komende editie van de BioFach (11-14 februari 2015) is Nederland Partnerland en daarom zullen er extra evenementen georganiseerd worden. Eén daarvan is een Matchmaking Event, dat Enterprise Europe Network Nederland (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) zal organiseren tijdens de beurs. De matchmaking biedt u de mogelijkheid om op de beurs in korte tijd in contact te komen met buitenlandse bedrijven, die u van te voren heeft geselecteerd.

Zo hebben wij al menig bedrijf aan een zakenpartner geholpen! Wilt u wel deelnemen, maar niet zichtbaar zijn voor andere bedrijven? Dat kan, door bij 'visible' te klikken op 'no' bij uw aanmelding!

Aanmelden kan via deze pagina.

Deelname aan de matchmaking is kosteloos!

Heeft u belangstelling in de matchmaking of wilt u meer weten over de matchmaking of over Enterprise Europe Network, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Annemarie Destrée: Annemarie.Destree@rvo.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.