Nieuw in Nederland: Weirouge biologische appelsap

Sinds kort is er een nieuw biologisch drankje in Nederland verkrijgbaar. Het gaat om biologische Weirouge-appelsap uit Südtirol (Noord-Italië). De appels, afkomstig van de biologische boer Luggin, hebben rood vruchtvlees, waardoor ook het sap rood van kleur is. Het sap bevat nog meer natuurlijke anti-oxidanten dan reguliere troebele appelsap, waaraan diverse gezondheidsbevorderende effecten worden toegeschreven als het verhogen van de weerstand.


De biologische Weirouge-appelsap.

De productie is kleinschalig en de populariteit in Italië hoog, waardoor het sap, vlak voor de nieuwe oogst in september zelfs even uitverkocht was. Doordat het frisse sap minder zoet is dan men van appelsap gewend is, is het geschikt als alcoholvrije variant op een glaasje wijn.


De appel met rood vruchtvlees.

Het product, exclusief geïmporteerd door BioGenieten, kan geleverd worden in een luxe fles van 0,75 liter en in een tap van 3 liter en zal selectief verkrijgbaar zijn bij (dranken)speciaalzaken, horeca en via www.biogenieten.nl.


De doos van de Weirouge.

Voor meer informatie: www.biogenieten.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.