Algemeen en financieel directeur vertrekken bij Natudis

Petra van der Linden, algemeen directeur van Natudis, en haar collega Eva Visser, financieel directeur, hebben eerder deze week beiden hun vertrek aangekondigd bij Natudis, de in Harderwijk gevestigde distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux met 7.500 producten en 350 leveranciers.

Eerder dit jaar werden Natudis BV en de daarbij behorende Hagor BV en Kroon BV, overgenomen door Vroegop Ruhe & Co b.v. (Vroegop) van Royal Wessanen N.V.

In overleg met de aandeelhouder Vroegop Ruhe & Co is gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan.

"Ondanks het feit dat wij ervan overtuigd zijn dat het samengaan van Natudis met Vroegop een juiste keuze is, is na ampele overwegingen besloten om uit elkaar te gaan", aldus Petra van der Linden.

De directie van Vroegop Ruhe & Co betreurt het vertrek van beide directeuren en gaat met voortvarendheid op zoek naar opvolging. Ze verwacht niet dat de ingezette lijn van Natudis, Hagor en Kroon gaat veranderen door deze beslissing.

Beide partijen geven verder geen toelichting op het besluit.


Petra van der Linden achter haar bureau in Harderwijk.

Over Natudis

Natudis, gevestigd in Harderwijk, brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 300 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux. Onderdeel van Natudis is biologisch vers leverancier Kroon, gevestigd in Amsterdam, met een uitgebreid versassortiment van meer dan 1.000 producten. Samen staan Kroon en Natudis voor het grootste assortiment dkw en versproducten voor (natuurvoeding)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedingsketens in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Directiesecretariaat, Carina Balk 0341 464250.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven