Yoghurt Barn Leukste Restaurant van Utrecht

Wouter Staal kon zojuist goed nieuws melden over Yoghurt Barn: "We zijn zojuist uitgeroepen tot Leukste Restaurant van Utrecht! In Amsterdam zijn we derde geworden. Het was een landelijke competitie, onze Barn in Utrecht dingt nu mee naar de landelijke prijs", vertelt Wouter Staal van Yoghurt Barn. De Utrechtse vestiging is te vinden aan de Vinkenburgstraat 15.
 


Wouter geeft aan dat ze ontzettend trots zijn dat ze gewonnen hebben. "Zeker ook omdat we pas 2 jaar bestaan, maar inmiddels wel een enorme vaste fanbase hebben. Het toont aan dat lekker maar vooral ook gezond eten iets is waar het publiek behoefte aan heeft. Daar spelen we met onze biologische yoghurt, koffie en thee, maar zeker ook high tea en brunch uitstekend op in."

Hij vertelt dat Yoghurt Barn via social media (voornamelijk Facebook en Instagram) een behoorlijke lobby gevoerd heeft. "We hebben onze fans een happy hour beloofd; een uur lang gratis yoghurt in de winnende Barn, dus dat gaan we binnenkort inplannen."

Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl of kijk op deze pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.