Biologische cadeautjes bij Heerlijk waar!

Onlangs opende Heerlijk waar! Deli & co een fysieke winkel in Bussum aan de Huizerweg 47b. Koffie met iets lekkers of een broodje to go, op het terras of in de zonnige winkel. Ook kun je bij Heerlijk waar! terecht voor biologische delicatessen zoals siropen, j'aim, thee, sappen, en dressings. Alle producten zijn leuk verpakt en zijn afzonderlijk of samen leuk om cadeau te geven. Als je bij iemand gaat eten of als (kerst)cadeau. Natuurlijk kun je ook gewoon jezelf verwennen.


Foto's: T. Della Vedova

Marion de Heer: "De producten van Heerlijk waar! zijn biologisch en ambachtelijk geproduceerd door mensen die onze passie voor heerlijk en eerlijk eten delen. Daarnaast zijn veel producten fair trade of hebben op onze toeleveranciers op een andere manier een maatschappelijke doel omarmd. Onze siropen bijvoorbeeld worden gemaakt door mensen die een nieuwe kans krijgen op (aangepast) werk. Boven alles zijn onze producten vooral heerlijk!"


Marion de Heer.

Online vind je Heerlijk waar! op www.heerlijk-waar.nl. "Je kunt natuurlijk voor jezelf de producten van Heerlijk waar! bestellen maar je kunt ze ook laten bezorgen voor een verjaardag waar je niet bij kunt zijn, als 'hart-onder-de-riem' of gewoon als verrassing. Wij pakken ze leuk in en versturen het cadeautje. Ook in de december maand."

Voor meer informatie: www.heerlijk-waar.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven