Laatste kans op standaardtarief Bio-beurs

De Bio-beurs is de nationale vakbeurs voor iedereen die werk maakt (of wil gaan maken) van duurzame, biologische voeding en landbouw. De voorbereidingen zijn in volle gang en inmiddels is het grootste deel van de beursvloer al volgeboekt.
 
Zorg dat uw bedrijf ook vertegenwoordigd is op de Bio-beurs. Meld u vóór 1 november aanstaande aan als standhouder en profiteer nog van het standaardtarief. Na 1 november volgt er namelijk een verhoging van 10 euro per m2.
 
Op de beursvloer staan producenten, handelsbedrijven, landbouwbedrijven en horecaleveranciers. De standhouders komen uit binnen- en buitenland. Daarmee is de Bio-beurs de plek om relaties, (potentiële) klanten en collega's te ontmoeten. Van boer tot bord: iedereen die ertoe doet in de biologische sector is aanwezig.
 
Heeft u al besloten hoeveel vierkante meter u wilt boeken? Vul dan snel het aanmeldformulier in op de website. Heeft u nog vragen? Neem contact op met Paulien Veerman. Zij kan u alles vertellen over de Bio-beurs en u persoonlijk adviseren over de beste plek voor uw organisatie op de beursvloer.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven