Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BAR BAR - Ook drinken op evenementen verdient een verhaal

Inmiddels zijn de foodtrucks met pulled pork sandwiches en ambachtelijke bio-frieten niet meer weg te denken op festivals. In het drank aanbod is echter nog een flinke slag te slaan. Voor The Food Line-up de aanleiding om ook hier een nieuwe standaard neer te zetten want ook drinken op evenementen verdient een verhaal.



Nu eten steeds meer de aandacht krijgt die het verdient is het nu hoog tijd dat ook de barren gaan voor kwaliteit en herkomst. De BAR BAR is de eerste (mobiele) bar die zijn koelingen enkel vult met lokaal en ambachtelijk gebrouwen dranken met een helder verhaal.



Door als eerste bar niet te kiezen voor marges maar voor kwaliteit en herkomst stelt The Food Line-up een voorbeeld voor alle barren. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit wisselende (bio-) bieren, natuurlijke wijnen en bubbels, Hollandse cider of rasappelsap, zelfgemaakte limonades of gewoon een glas kraanwater. Minder plastic en kunstmatige suiker maar vooral meer steun voor lokale, pure en natuurlijke producenten.



De BAR BAR is een mobiele bar te boeken voor op festivals en zakelijke evenementen. De shiny revival trailer komt uit Engeland en is omgebouwd door Food Truck Company, de exploitatie wordt gedaan door The Food Line-up. De BAR kan per event worden aangepast en uitgebouwd tot een Speciaal bieren bar, Gin & Tonic Bar of Bubbel Bar. Think Global. Drink Local.

Voor meer informatie:

info@debarbar.nl
www.debarbar.nl
Facebook
Twitter
Publicatiedatum: