Superfood maca in nieuwe smaak van Lovechock

Buiten blaast de wind de bladeren van de bomen, binnen wacht de man/vrouw van je dromen bij een knapperend haardvuur. Het enige dat in dit scenario nog mist is een reep Lovechock Pecan Maca. Donkere chocolade van ongebrande en koud gemalen cacaobonen met brosse pecannoten, zacht fruit en krachtige, friszoete tonen. Deze nieuwste reep uit de Lovechock keuken (smaak nummer zeven alweer) staat bol van de liefdesbevorderende stofjes. Niet alleen de raw chocolate, maar ook maca.Volgens de natives van het Andesgebergte (waaronder de Inca's) is het plantje maca een geschenk van de vruchtbaarheidsgoden. Zij gebruiken maca sinds mensheugenis om hun liefdesleven een natuurlijke boost te geven. Maca is een krachtig plantje dat op grote hoogten groeit. Het bevat extreem veel voedingsstoffen, waaronder arganine. Tel dat op bij de liefdesstofjes die de raw chocolate van Lovechock toch al in zich heeft, en je hebt een krachtige 'liefdesappetizer' in handen.

Krokant en zoet

De nieuwste en zevende smaak in het assortiment repen van Lovechock is Pecan/Maca. Donkere, intense rauwe chocolade met crunchy pecannoten, zoete dadels, maca, de Peruaanse zoete vrucht lucuma en bourbon-vanille. Het resultaat is een reep met krokante en zacht zoete verassingen.

Een reepje happiness

Lovechock is dol op superfoods, voedingsmiddelen die een opvallend hoge voedingswaarde hebben. Cacao is op zich overigens al een superfood, vooral als het om de rauwe variant gaat. Normaal gesproken wordt cacao op een hoge temperatuur gebrand en gemalen. Hierdoor gaan veel van de bijzondere voedingsstoffen uit de cacao verloren. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocolade een natuurlijke bron van flavonoïden. Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Meng je rauwe cacao dan ook nog met andere superfoods, dan krijg je een chocoladereep die niet alleen lekker is, maar ook nog eens van alles met je doet.

Voor meer informatie: www.lovechock.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven