Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bo Weevil heeft nieuwe eigenaar

Per oktober 2014 heeft Jan Schrijver biologische stoffengroothandel Bo Weevil in Ermelo overgedragen aan Iris Komen. Donderdag 16 oktober werd het contract ondertekend. Jan: "Iris heeft 6 jaar geleden al een aantal jaar bij mij gewerkt, ik ben erg blij dat zij Bo Weevil voort gaat zetten, ze is gemotiveerd en heeft kennis van zaken."
 
Bo Weevil bracht in 1991 als allereerste bedrijf in de wereld een gecertificeerd biologisch katoenen T-shirt op de markt. Na bijna 25 jaar neemt Iris Komen het stokje over.



Iris: "Bo Weevil gaat zich in de toekomst meer richten op de verkoop van GOTS-gecertificeerde stoffen. Daarnaast maken we biologisch katoenen handdoeken, tassen en badjassen voor groothandels, winkels, wasserijen, hotels en wellnessbedrijven. Je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld T-shirts voor evenementen of voor het produceren van je eigen kledinglijn, bedrijfskledinglijn of textiel-merchandise. We denken graag mee met ideeën van de klant."

Voor meer informatie:

Iris Komen
Bo Weevil bv
Harderwijkerweg 38a
3852 AD Ermelo
0341 562767
06 28820561
i.komen@boweevil.nl
www.boweevil.nl
Publicatiedatum: