Ook vlees, zuivel en brood

Willem&Drees gaat thuisbezorgen

Willem&Drees start met het thuisbezorgen van kisten vol vers van de boer. Op de nieuwe website, die vandaag live is gegaan, kunnen klanten hun keuze maken uit een uitgebreid assortiment. Naast het bekende aanbod van groenten en fruit van het seizoen, biedt Willem&Drees op www.willemendrees.nl ook vlees, zuivel en brood aan. Zo staat het lekkerste vers iedere week eenvoudig bij jou op tafel!

Vers bij je thuis Willem&Drees wil eten uit de eigen omgeving makkelijk beschikbaar maken. Vijf jaar na de start van het bedrijf liggen de groenten, fruit en aardappelen in verschillende supermarkten in de schappen. De oprichters van de organisatie, Willem Treep en Drees Peter van den Bosch, besloten dat het tijd was voor een volgende stap. Treep: "We willen meer: niet zozeer meer winst, maar meer mensen laten genieten van het vers uit de buurt. Op eenvoudige wijze, en eenvoudig is tegenwoordig ook steeds vaker vanaf de bank met je laptop." Het online bestelsysteem biedt daarnaast toegankelijke mogelijkheden om vlees, zuivel en brood aan te bieden. Zo heeft Willem&Drees het assortiment online kunnen uitbreiden met rund- en varkensvlees, verschillende soorten zuivel en kaas, eieren, brood en aanvullende artikelen als paté en banket. Daarnaast kun je op de website terecht voor een uitgebreid assortiment Nederlandse groenten en fruit van het seizoen. Eenvoudig de mooiste etenswaren op tafel: met de kist Willem&Drees is het mogelijk.


Verbinding met voedsel

Willem&Drees is ontstaan vanuit het ongenoegen van de oprichters over het gebrekkige aanbod van eten van eigen bodem. Vers van het boerenland gaat vaak rechtstreeks naar het buitenland, waardoor de consument geen verbinding meer heeft met de herkomst van zijn eten. Willem&Drees biedt enkel etenswaren van Nederlandse bodem, vers van het seizoen, en neemt bij het selecteren van de artikelen voor het assortiment de hele voedselketen in beschouwing. Zo zijn aardbeien enkel in de zomer verkrijgen en kan de klant kiezen voor de soepkip die een jaar eieren heeft gelegd.

Om deze etenswaren aan te kunnen bieden heeft Willem&Drees een leveranciersnetwerk van meer dan honderd boeren, telers en ambachtsmensenboeren opgebouwd. De zorg die deze vakmensen aan het vers voor Willem&Drees besteden wordt zichtbaar in de biologische en duurzame teelt, maar vooral in de kwaliteit. Je proeft de aandacht! Willem&Drees maakt dit verantwoorde en mooie eten voor makkelijk bereikbaar. Dat is eenvoudig genieten van dichtbij.

Voor meer informatie: www.willemendrees.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven