Klanten EkoPlaza doneren 472 biologische pakketten aan Voedselbanken Nederland

Tijdens Wereldvoedseldag (16 oktober) zal EkoPlaza een cheque voor 472 biologische boodschappenpakketten ter waarde van 23.600 euro aan de Voedselbanken Nederland overhandigen. Deze biologisch boodschappenpakketten konden klanten van EkoPlaza de afgelopen weken sparen. Het idee voor deze spaaractie ontstond toen bleek dat een groeiend aantal klanten iets goeds wilde doen met het tweede gespaarde pakket met biologische producten, de zogeheten BioBOX.

Klanten van de biologische supermarkt gaven vorig jaar zelf aan de extra gespaarde BioBoxen te willen doneren aan een goed doel. Voor EkoPlaza is het belangrijk dat hun MVO beleid aansluit bij de maatschappelijke betrokkenheid van haar klanten. Uit klantonderzoek eerder dit jaar bleek al dat EkoPlaza-klanten meer dan gemiddeld maatschappelijk betrokken zijn bij goede doelen. EkoPlaza is alle betrokken klanten erg dankbaar voor hun donatie.


De cheque.

Pien Ruig van Voedselbanken Nederland licht toe: "Gezonde en lang houdbare producten zijn bij ons meer dan welkom, dus we zijn ontzettend blij met deze donatie van EkoPlaza. Hiermee kunnen wij toch 472 Nederlandse huishoudens voorzien van een biologisch boodschappenpakket."

Wereldvoedseldag

Op Wereldvoedseldag wordt stil gestaan bij de vraag wat voedsel nu eigenlijk voor ons betekent. Er is aandacht voor het plezier dat eten brengt maar ook maar ook voor de grote uitdagingen die er liggen om de wereldbevolking te voeden met een gebalanceerd dieet. Voor meer informatie kijk op www.wereldvoedseldag.nl/over.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven