Afgelopen zaterdag 11 oktober was het dan weer zover: de tweede lichting koks van de VIP Health & Nutrition-opleiding mochten hun diploma ontvangen.
Tijdens een toer door Amsterdam langs de leukste culinaire eetadresjes werden de diploma's uitgereikt bij chocoladewinkel Chocolatl.
"Het was een inspirerend jaar", vertelt Femke van den Heuvel. "De koks zijn zo gegroeid en hebben al zoveel mooie projecten in de markt gezet. Sport en voeding, suikervrije high tea's, workshops sunshine in your food. Ook deze koks hebben stage gelopen bij verzorgingstehuis felixoord, of hebben inmiddels een eigen keuken en cateringbedrijf en inspireren mensen met kookdemo's of blogs." Zie deze pagina.
Rechtsonder: alle geslaagden bij elkaar.
"Wat hebben we dit jaar genoten en vooral lekker gegeten. We gaan zeker veel van deze koks terughoren en zien. Intussen zijn de volgende 2 jaargangen al volop bezig en begint de volgende groep in januari."
Klik hier voor meer informatie.
Abonneren
Vacatures
Koks van het tweede jaar VIP Health & Nutrition geslaagd
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'