Aloë vera hoofdbestanddeel 100% natuurlijke Age Protectlijn Santaverde

Het gevecht tegen de tijd, dat wij mensen toch eeuwig zullen blijven voeren, zullen we nooit winnen. Maar we kunnen de tijd wel iets vertragen en er ook op wat oudere leeftijd nog stralend uitzien. De innovatieve Age Protectlijn van het gerenommeerde cosmeticamerk Santaverde maakt gebruik van de krachten van de natuur om de huid lang mooi en gezond te houden.

De Age Protectlijn van Santaverde combineert vele krachtige natuurlijke ingrediënten uit de natuur, met aloë vera als hoofdbestanddeel, en geeft de huid datgene dat nodig is om er stralend uit te zien. De huid wordt gladder en oneffenheden als pigment- en ouderdomsvlekjes worden effectief aangepakt.Zoals bij alle producten van Santaverde het geval is, is ook bij de Age Protectlijn gebruik gemaakt van pure aloë vera als hoofdingrediënt. Naast puur aloe-vera-sap zijn deze producten verrijkt met de nectar van de aloë vera bloesem. Het sap van deze plant werkt zeer effectief in de strijd tegen het ouder worden en houdt het collageen in de huid, kenmerkend vanwege de elasticiteit, sterk en veerkrachtig. De fijne olie in de producten maakt de huid soepel en zacht.

De Age Protectlijn biedt diverse producten, die samen een complete verzorgingslijn vormen. Een toner, een rijke beschermende crème, een voedende gezichtsolie en een serum, waarmee de huid een flinke boost krijgt. Dit laatste is bijvoorbeeld perfect te gebruiken op momenten dat de huid het écht even nodig heeft, denk aan stressvolle periodes of weken waarin de huid het wat zwaarder te verduren heeft door een verminderde weerstand of een veranderd weertype.

Ieder ingrediënt in de Age Protectlijn van Santaverde komt uit de natuur en is in een zo puur mogelijke vorm gebruikt. Arganolie, olie uit abrikozen, lavendel en appel: ze bevatten écht eigenschappen waar de huid van opknapt. Het basis ingrediënt aloë vera en de bloesem wordt eigenhandig door Santaverde zelf gekweekt en geteeld van hun eigen aloë vera plantage. Maak een einde aan de opmars van lijntjes en rimpels en vertraag het proces van ouder worden met de Age Protectlijn van Santaverde.

Over Santaverde

Santaverde heeft inmiddels een uitgebreide biologische cosmeticalijn die de classificatie 'zeer goed' in de Öko Test kreeg en worden er trainingen en cursussen voor schoonheidsspecialisten georganiseerd. Santaverde NL is exclusief distributeur van Santaverde in de Benelux. Geïnteresseerden met een winkel, een webshop of een salon, kunnen contact opnemen voor meer informatie. De producten van Santaverde zijn te koop via www.solobiomooi.nl, een zeer uitgebreide webshop vol biologische verzorgingsproducten.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.