Verkoop biologische appelen en stroop ten bate van Kankeronderzoekfonds Limburg

Op zaterdag 18 oktober van 11:00 tot 17:00 en zondag 19 oktober van 12:00 tot 17:00 organiseert Intratuin Maastricht in samenwerking met, en ten bate van Het Kankeronderzoekfonds Limburg een Limburgs weekend.

Streekproducten

Tijdens dit weekend kan men kennismaken met producten uit deze streek en met de verschillende toepassingen. Bezoekers kunnen al deze producten proeven, voelen, en ruiken bij de stands van de deelnemers.

Deze dag zijn onder andere Limburgse Mergellandschapen aanwezig en wordt er ter plekke met een ambachtelijk spinnewiel wol van gemaakt. Ook is er verkoop van biologisch geteelde appels, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt voor Kankeronderzoekfonds Limburg. De biologische inbreng komt van Puur van de wall. Dit bedrijf produceert onder meer op ambachtelijke wijze traditionele Limburgse stroop.

Op zondagmiddag is er een optreden van artiesten uit de regio. Verder zijn er uiteraard vrijwilligers van Kankeronderzoekfonds Limburg aanwezig om je meer te vertellen over hun werkzaamheden.

Voor meer informatie: www.puurvandewall.nl en www.intratuin.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.