Bettina bakt wint DAMprijs Amsterdam Zuid

Biologische banketbakkerij 'Bettina bakt' heeft de DAMprijs (Duurzame Amsterdammers in het MKB) van het Stadsdeel Amsterdam Zuid gewonnen, en daarmee is de bakkerij genomineerd voor de stedelijke DAMprijs. Misschien wordt de bakkerij op 27 oktober aangewezen als de meest duurzame onderneming van Amsterdam. Wie die winnaar wordt, hangt van een vakjury af én van de publieksjury. Inderdaad: er kan door iedereen gestemd worden via internet en mobiele telefoon....

Waarom zou je op deze bakkerij stemmen?

Bettina bakt is een biologische banketbakkerij in de van Woustraat in de Pijp. Bettina bakt volgens de Duitse baktraditie zoals ze dat van haar moeder geleerd heeft. De biologische ingrediënten en de Duitse recepten zorgen ervoor dat de taarten superlekker zijn. Bettina's taart eten is altijd een feestje."Duurzaamheid is bij ons een werkwoord: het speelt bij alle keuzes en handelingen een rol. Daarom beperken we ons energieverbruik, daarom werken we met mensen met een beperking en daarom vervoeren we het liefst per fiets", vertelt Bettina. "Is verduurzaming simpel? Ja, want iedereen kan het doen. Wij zijn er alvast mee begonnen."
 
De stedelijke prijs voor de meest duurzame onderneming wordt voor 40% door het publiek bepaald. En uiteraard zou 'Bettina bakt' het leuk vinden als zoveel mogelijk mensen op haar stemmen. Dat kan door naar www.bettinabakt.nl te gaan, en daar het stemformulier in te vullen, en/of door een sms te sturen naar 2255 onder vermelding van DAM BET. Je kunt per mailadres en per telefoonnummer 1x stemmen.
 
Voor meer informatie: www.amsterdam.nl/damprijs (je kunt ook via deze website stemmen).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven