Zuivelrijck biologische koffiemelkcupjes nu op parken Center Parcs

Center Parcs breidt haar aanbod van duurzame producten voor de koffie verder uit. Naast de gecertificeerde koffie zijn nu ook de biologische koffiemelkcupjes van Zuivelrijck te vinden op alle Nederlandse en Belgische vakantieparken van Center Parcs.

De horeca en supermarkten op de parken van Center Parcs worden geëxploiteerd door Albron. René van der Veen van Zuivelrijck is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Center Parcs en Albron. "Het is het een mooie match. Albron wil graag de meest duurzame grote foodservice-organisatie van Nederland worden en ook bij Center Parcs staan natuur en milieu hoog in het vaandel."Onder de naam 'Nature deserves a break' heeft Center Parcs een aantal concrete groene doelen geformuleerd, waaronder het groen bewustzijn vergroten onder haar gasten en medewerkers. Ze wil haar gasten op een leuke, speelse manier laten kennismaken met haar groene manier van denken en doen. "Daar sluiten onze groene biologische koffiemelkcupjes natuurlijk mooi bij aan", aldus René van der Veen.

De nieuwe samenwerking past ook goed bij de plannen voor de Belgische markt. "In Nederland hebben al veel mensen kennis gemaakt met onze Zuivelrijck producten, maar in België zijn we nog in de beginfase. Daarom zijn we blij dat ook de Belgische parken onze biologische koffiemelkcupjes gaan voeren. Zo komen ook daar meer gasten met onze producten in aanraking."

Zuivelrijck is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel en heeft een compleet assortiment houdbare bio-zuivel.

Voor meer informatie: www.zuivelrijck.nl of volg Zuivelrijck op twitter of facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven