Center Parcs breidt haar aanbod van duurzame producten voor de koffie verder uit. Naast de gecertificeerde koffie zijn nu ook de biologische koffiemelkcupjes van Zuivelrijck te vinden op alle Nederlandse en Belgische vakantieparken van Center Parcs.
De horeca en supermarkten op de parken van Center Parcs worden geëxploiteerd door Albron. René van der Veen van Zuivelrijck is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Center Parcs en Albron. "Het is het een mooie match. Albron wil graag de meest duurzame grote foodservice-organisatie van Nederland worden en ook bij Center Parcs staan natuur en milieu hoog in het vaandel."
Onder de naam 'Nature deserves a break' heeft Center Parcs een aantal concrete groene doelen geformuleerd, waaronder het groen bewustzijn vergroten onder haar gasten en medewerkers. Ze wil haar gasten op een leuke, speelse manier laten kennismaken met haar groene manier van denken en doen. "Daar sluiten onze groene biologische koffiemelkcupjes natuurlijk mooi bij aan", aldus René van der Veen.
De nieuwe samenwerking past ook goed bij de plannen voor de Belgische markt. "In Nederland hebben al veel mensen kennis gemaakt met onze Zuivelrijck producten, maar in België zijn we nog in de beginfase. Daarom zijn we blij dat ook de Belgische parken onze biologische koffiemelkcupjes gaan voeren. Zo komen ook daar meer gasten met onze producten in aanraking."
Zuivelrijck is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel en heeft een compleet assortiment houdbare bio-zuivel.
Voor meer informatie: www.zuivelrijck.nl of volg Zuivelrijck op twitter of facebook.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA
- 2022-11-08 "Bio heeft mij enorm veranderd - in Colombia had ik er nog nooit over gehoord"
- 2022-10-10 Nieuw kookboek: Delicious Switch
- 2022-10-07 "We zetten vol in op duurzame koekjes en verpakkingen"
- 2022-10-06 Patiënten Tjongerschans eten biologisch van Botmas
- 2022-09-29 Exki krijgt 12,5 miljoen euro van overheden voor doorstart
- 2022-09-29 Pilot met True Pricing bij Triodos
- 2022-09-21 Winnaars Gaia Green Awards bekendgemaakt op Gastvrij Rotterdam