onoff spices! steunt opleiding Thaise kinderen tot biologische boer

Voor onoff spices! staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop, wat inhoudt dat People, Planet en Profit centraal staan. Onno Stienen, oprichter en eigenaar van onoff spices! bezocht begin dit jaar in de provincie Yasothorn in Noord-Thailand een stichting die met HIV-besmette weeskinderen opvangt en opleidt tot boer. Omdat de biologische landbouw in Thailand nog in de kinderschoenen staat én omdat onoff spices! streeft naar een beter leven voor de Thaise boeren in een beter Thailand, besloot hij om deze agrarische opleiding te willen gaan verbreden naar een opleiding tot biologische boer.

Tot 31 oktober aanstaande verkoopt onoff spices! daarom Pittige Pakketten, die gevuld zijn met van mild tot pittige producten, inclusief de primeurproducten biologische ananas-azijn en biologische sojasaus.Voor 50 euro wordt deze foodbox, die een waarde vertegenwoordigt van 55 euro, gratis thuisbezorgd in Nederland of Thailand. Van elk verkocht pakket reserveert onoff spices! 10%, dus 5 euro voor de opleiding van Thaise kinderen tot biologische boer.

Hoe bestel je een Pittig Pakket?

De Pittige Pakketten worden verkocht in het kader van de crowdfundingcampagne die onoff spices! voert van 1 september tot en met 31 oktober 2014. Omdat het doelbedrag inmiddels ruimschoots is gehaald, worden er géén leningen meer verstrekt. onoff spices! wil echter graag nog meer geld ophalen om de opleiding van met HIV besmette Thaise kinderen tot biologische boer op te gaan zetten.

Ga naar deze website en kies voor 50 euro een Pittig Pakket. De foodbox wordt dan eind januari 2015 thuisbezorgd. Of kies voor 100 euro een Dubbel Pittige Pakket. Zowel in januari als ook in juni 2015 wordt dan een pakket thuisbezorgd. In dit laatste geval wordt uiteraard 10 euro van de inleg gereserveerd voor de opleiding van Thaise kinderen tot biologische boer.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.