De Bolster in 2014 meest innovatieve biologisch bedrijf

Aanmeldingen Ekoland Innovatieprijs welkom

Ekoland is het onafhankelijke vakblad voor de biologische keten, en zij reikt nu voor de achtste keer de Ekoland Innovatieprijs uit aan biologische boeren en tuinders die inspireren met slimme innovaties of een uitstekend samenhangende aanpak. Aanmeldingen voor de Ekoland Innovatieprijs zijn weer welkom. Iedereen mag biologische boeren of tuinders aanmelden tot 31 oktober aanstaande. In 2014 is de Ekoland Innovatieprijs uitgereikt aan de Bolster. De Ekoland Innovatieprijs 2015
wordt feestelijk uitgereikt op woensdag 21 januari op de Bio-beurs in de IJsselhallen te Zwolle. Er is een geldbedrag van in totaal 2500 euro beschikbaar voor de drie prijswinnaars, beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Winnaars van vorig jaar ontvingen flinke publiciteit, ketencontacten en veel complimenten van gemeente tot vaste klanten. In 2014 is de Ekoland Innovatieprijs uitgereikt aan Bart, Elly en Frank Vosselman en compagnon Patrick Hoogendoorn, met als tweede prijswinnaar familie den Hertog van de Mekkerstee in Ouddorp op Goeree-Overflakkee en de derde prijs voor GAOS, het biologisch-dynamische akkerbouwbedrijf nabij Swifterbant van Jos Jeuken en Ellen Krul.De jury van de Ekoland Innovatieprijs bestaat uit oud-akkerbouwer Jan Jonkman, oud-bodemonderzoeker Jan Bokhorst en Kees van Veluw, Geertje Schlaman en Maria van Boxtel. Bezoekers aan de Bio-beurs kunnen kennismaken met de genomineerden tijdens de presentatie op woensdag 21 januari 2015.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven