Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100 Groene Smoothies

Iedereen weet het: groenten zijn goed voor je. Steeds meer mensen realiseren zich dat 200 gram groenten per dag toch echt te weinig is. Maar de hoeveelheid groenten bij de hoofdmaaltijd zomaar verdubbelen is niet makkelijk. Een groene smoothie biedt daarom uitkomst: wanneer je een drankje met groenten neemt bij je ontbijt en/of lunch, krijg je gemakkelijk een flinke vitamineshot binnen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar: met welke ingrediƫnten maak je zo'n groen(t)e smoothie nou echt lekker? Op die vraag geeft dit boek in maar liefst 100 recepten antwoord. Goed voor 85 verschillende smoothies, en 15 sapjes uit de slowjuicer.


Gegarandeerd gezond genieten

De recepten in dit boek zijn samengesteld door chefkok Thea Spierings. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies welke ingrediƫnten samen goed bij elkaar passen. Om zeker te weten dat alleen de lekkerste mengsels het boek zouden halen, is er een proefpanel samengesteld. Deze groep beoordeelde de smoothies op uiterlijk, geur, dikte, en uiteraard smaak. De best beoordeelde smoothies vind je terug in dit boek, voorzien van quotes uit het panel. Je herkent deze aan de stempel: gegarandeerd gezond genieten.

Voor meer informatie: www.caplan.nl
Publicatiedatum: