Edeka Nord en Bioland gaan samenwerken

Op de jaarlijkse herfstbeurs van de Duitse handelsonderneming Edeka Nord werd op 24 september een samenwerking met Bioland e.V. aangekondigd. Edeka Nord en Bioland verbinden de gezamenlijke doelen: waardevolle levensmiddelen uit de regio aanbieden en daarbij de natuurlijke bestaansvoorwaarden beschermen.

Met het regionale merk 'Unsere Heimat - echt & gut' biedt Edeka Nord eersteklas producten uit de regio voor de regio aan. De producerende bedrijven worden door Edeka Nord zorgvuldig geselecteerd. De aankoop van deze regionale producten steunt de lokale economie, stelt arbeidsplaatsen in de omgeving veilig en ontziet het milieu door kortere transportafstanden. Het assortiment van 'Unsere Heimat - echt & gut' wordt nu in samenwerking met de nieuwe samenwerkingspartner Bioland e.V. verder uitgebreid.

"Met de coöperatie tussen Bioland en Edeka Nord versterken Bioland-telers en Edeka-handelaren de duurzame landbouw in onze regio. De Edeka-supermarkten bieden de klanten echte meerwaarde met regionale biologische producten van premiumkwaliteit", aldus dr. Jens Maßlo, directeur van Bioland Schleswig-Holstein, Hamburg en Mecklenburg-Vorpommern.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven