"Hield zich kranig staande tussen talloze reguliere leveranciers"

Eerste BioPlein op AGF Detail goed bezocht

Vroegop Windig en Kroon Biologische Verswaren organiseerden samen het BioPlein op de AGF Detail beurs in Houten. Het ineenslaan van de handen en de versterkende werking daarvan hebben gezorgd voor een bijzonder geslaagde beurs. De beurs (dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober) werd goed bezocht door winkeliers en andere geïnteresseerden. Meerdere leveranciers kregen de kans om hun producten te presenteren. Uiteraard waren ook zusterbedrijven De Kweker en Natudis present op het BioPlein met een selectie van hun merken en producten.

Biojournaal maakte een fotoreportage van de bio-inbreng op AGF Detail en de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Klik hier om deze reportage te bekijken.


Leveranciers op het BioPlein

Enthousiaste leveranciers als Deirdre van The Just Food Company en Szymon van Leqrs en vele anderen stonden klaar om alles te vertellen over hun producten. Iedereen was welkom bij de rijkelijk gevulde stands van verschillende leveranciers om te proeven en antwoorden te krijgen op eventuele vragen. Tevens waren er medewerkers van Kroon en Vroegop te vinden om informatie te verschaffen. Op het plein stond een echte 'Baqfiets' waar hapjes werden bereid door een heuse chef-kok. Deze fiets was te vinden aan het begin van het BioPlein met een uitstraling 'van de natuur'.


De Baqfiets.

Goede reacties

"Erg leuk waren de enthousiaste reacties op het BioPlein dat zich kranig staande hield tussen talloze reguliere leveranciers. Dit was vooraf uiteraard een flinke uitdaging, maar werd heel goed opgepakt door de bezoekers", vertelt Rymke Keijzer van Kroon Biologische Verswaren. Ze vervolgt: "Meerdere malen klonk het woord 'vernieuwend' op het plein en een groter compliment was niet mogelijk. De verwachting van Kroon en Vroegop Windig, dat ook onder deze groep ondernemers, kaasspeciaal- en delicatessenwinkeliers, een verhoogde interesse in biologisch assortiment aanwezig is, bleek dan ook te kloppen. De combinatie van Natudis, Vroegop Windig, de Kweker en Kroon blijkt de invulling van deze vraag perfect te kunnen bieden."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven