In Delfgauw wordt op 10 en 12 oktober voor het zevende jaar op rij een diner gehouden om mensen kennis te laten maken met biologisch eten van eigen ommeland. Dit onder de naam 'Streektafel'. Gasten kunnen op vrijdagavond 10 oktober en zondagmiddag 12 oktober respectievelijk een viergangendiner en een driegangenlunch nuttigen bij de biologische veehouderij Hoeve Biesland. Er zal gekookt worden door de jonge koks van de rijdende camper Gastrovan. Zij zullen een bijzonder menu koken met de dagverse biologische oogst van 'de Groenteboerin'. De koks zijn gestopt met hun baan, kochten een oude camper en hebben hier een uitklaprestaurant bijgebouwd. Dit alles om vervolgens te vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje.
Kijk voor meer informatie op www.gastrovan.nl.
Abonneren
Vacatures
Laat mensen kennis maken met bio-eten
Gastrovan kookt bij Streektafel in Delfgauw
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'