Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laat mensen kennis maken met bio-eten

Gastrovan kookt bij Streektafel in Delfgauw

In Delfgauw wordt op 10 en 12 oktober voor het zevende jaar op rij een diner gehouden om mensen kennis te laten maken met biologisch eten van eigen ommeland. Dit onder de naam 'Streektafel'. Gasten kunnen op vrijdagavond 10 oktober en zondagmiddag 12 oktober respectievelijk een viergangendiner en een driegangenlunch nuttigen bij de biologische veehouderij Hoeve Biesland. Er zal gekookt worden door de jonge koks van de rijdende camper Gastrovan. Zij zullen een bijzonder menu koken met de dagverse biologische oogst van 'de Groenteboerin'. De koks zijn gestopt met hun baan, kochten een oude camper en hebben hier een uitklaprestaurant bijgebouwd. Dit alles om vervolgens te vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje.



Kijk voor meer informatie op www.gastrovan.nl.
Publicatiedatum: