Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Laat mensen kennis maken met bio-eten
Gastrovan kookt bij Streektafel in Delfgauw
In Delfgauw wordt op 10 en 12 oktober voor het zevende jaar op rij een diner gehouden om mensen kennis te laten maken met biologisch eten van eigen ommeland. Dit onder de naam 'Streektafel'. Gasten kunnen op vrijdagavond 10 oktober en zondagmiddag 12 oktober respectievelijk een viergangendiner en een driegangenlunch nuttigen bij de biologische veehouderij Hoeve Biesland. Er zal gekookt worden door de jonge koks van de rijdende camper Gastrovan. Zij zullen een bijzonder menu koken met de dagverse biologische oogst van 'de Groenteboerin'. De koks zijn gestopt met hun baan, kochten een oude camper en hebben hier een uitklaprestaurant bijgebouwd. Dit alles om vervolgens te vertrekken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje.