Voel de verandering in de lucht...

TerraSana was één van de eerste om een complete, mooie en uiteraard biologische lijn Raw Superfood te introduceren. Sindsdien is er veel veranderd. Raw Superfood is niet meer weg te denken uit de dagelijkse voeding en heeft een geheel nieuwe kijk gegeven op hoe waardevol echte voeding wel niet kan zijn. Deze bijzondere producten maken je ontbijt, lunch, sportdrank, of homemade taart zoveel spannender. Peter Jacobs, algemeen directeur TerraSana: "Daar worden we allemaal een stukje vrolijker van. Dat is positive eating!"

"Raw Superfood maakt onze voeding echt een stukje leuker. En natuurlijk probeert iedereen een graantje mee te pikken. Maar wij blijven trouw aan ons uitgangspunt: alleen de puurste biologische ingrediënten uit de beste en meest betrouwbare bron zijn goed genoeg voor onze Raw Superfood-lijn. Geen concessies!"

Peter geeft toelichting op de ontwikkelingen:

TerraSana Raw Superfood in glas: nu ook in een heel nieuw jasje!

Raw Superfood hoort in de hedendaagse keuken, dat laten we nu ook echt zien. Een prachtige nieuwe verpakkingslijn. Opvallend, fris, modern en vrolijk met een kwalitatieve uitstraling. Precies wat deze bijzondere producten nodig hebben. Dat wil wel van het schap springen en geeft weer een nieuwe dimensie aan Raw Superfood en TerraSana positive eating. Doet u mee?


Voel de verandering in de lucht...

Sinds begin 2013 voel je echt verandering in de lucht. Echte voeding heeft nog nooit zo in de belangstelling gestaan en dat resulteerde vooral in de periode oktober 2013 tot en met april 2014 tot waanzinnige omzetstijgingen in de hele branche. De gekte is er nu een beetje af, maar de belangstelling voor een veranderd voedingspatroon is zeer levend.

Super dagelijkse voeding

Raw Superfood is, niet onterecht, voor vele consumenten een vast onderdeel geworden van de dagelijkse voeding. En dan te bedenken dat TerraSana deze producten pas zo'n 2 jaar geleden introduceerde. Dat geeft maar aan hoe snel de kijk op voeding en het daarbij passend voedingspatroon kan veranderen.

TerraSana heeft vanaf het prilste begin gekozen om Raw Superfood echt voeding te laten zijn. Geen halve 'geneesmiddelen'. Het zijn bijzondere en unieke producten, maar het blijft in onze visie voeding die uiteraard zeer bij kan dragen aan een gezonde levensstijl.

En vele consumenten hebben dat ook ontdekt. In de natuurvoedingsbranche worden de RawSuperfoods dan ook als dagelijks ingrediënt verkocht, en door consumenten aan allerlei gerechten en bakwaren toegevoegd of als voedzaam ontbijt in de vorm van smoothies of gemengd met fruit genuttigd. Niks hype, gewoon dagelijkse kost. En dat zal ook zo blijven. Daar zijn wij van overtuigd. Het 'hyperige' zit bij een andere groep consumenten en bij andere verkooppunten.

Prachtige nieuwe presentatie:

Om deze producten nog beter aan te laten sluiten bij de doelgroep wordt de verpakking geheel herzien en krijgen deze producten een eigentijdse, frisse, actieve en vrolijke uitstraling. Op de verpakkingen hanteren we geen gezondheidsclaims, maar vertellen we iets over het unieke karakter en herkomst en gebruik. Dat Baobab van de baobab- ofwel apenbroodboom komt, die de boom des levens genoemd wordt. En dat Maca ook wel het 'ginseng van de Andes' heet, om maar een paar voorbeelden te noemen. Leuke positieve weetjes die het unieke karakter van de producten veel beter weergeven dan willekeurig welke claim. 'Positive eating' is de boodschap.

Deze nieuwe presentatie gaat vanaf nu geleidelijk instromen. Alles tegelijkertijd kan helaas niet. Maar zo hebben uw klanten ook de gelegenheid te wennen aan het vernieuwde TerraSana uiterlijk en hoeven ze niet onnodig naar het oude vertrouwde product te zoeken. Wij zijn weer trots op het resultaat. Doet u mee?

TerraSana positive eating, wordt steeds zichtbaarder

Na de notenpasta's zijn nu onze potten Raw Superfood aan de beurt en eind oktober/november al onze in eigen huis - in zakjes verpakte - producten als noten en zuidvruchten, granen, peulvruchten, onze befaamde muesli’s, enz. In januari hopen we dan de Japanlijn fraai en lekker vorm gegeven te hebben. Dan blijven er nog genoeg producten over, maar hebben we al meer dan 70% van de producten gehad. En dat in een half jaar!

Hier staat TerraSana Positive eating voor!

Er is iets gaande... iets moois, iets goeds. Er wordt steeds meer gezocht naar echte producten. Voeding die je echt voedt. Voeding die goed doet. Voeding waar je blij van wordt.

Wat goede voeding is, weten we bij TerraSana al 25 jaar. TerraSana is gekend door haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten! Onze producten worden met zorg uitgekozen. Met aandacht voor herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Geen poespas maar puur, eerlijk en van goede kwaliteit. En bereid door mensen met hun hart en hun ziel. Die weten wat ze in handen hebben.

Daarin zijn we bij TerraSana best wel een beetje eigenzinnig. Bij ons is bio echt bio. We bereiden veel zelf en zoeken de mooiste ingrediënten. We willen voeding maken waarvan je tot in je tenen voelt dat het klopt. Waarvan we zeker weten dat het goed zit. Waarmee je ook nog eens iets goeds doet voor de wereld om ons heen. Samen!

Voeding voor iedereen. Voeding waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Dat is voor ons positive eating! En dat willen we ook laten zien, laten ervaren en vooral delen. TerraSana positive eating: want écht goed eten is voor iedereen!

Peter Jacobs, Algemeen directeur TerraSana BV.
Leimuiden


Voor meer informatie:

TerraSana B.V.
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
Tel: 0172 50 33 33
Fax: 0172 50 33 55
info@terrasana.nl
www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven