"Lovende reacties op BioPlein"

Fotoreportage toont bio-aanbod Vakbeurs Foodspecialiteiten en AGF Detail

Tholen - Op 30 september en 1 oktober werden er veel biologische producten gepresenteerd in de Expo Houten. Daar werden tegelijkertijd twee vakbeurzen voor versspecialisten gehouden: de Vakbeurs Foodspecialiteiten (25ste editie) en de AGF Detail. Op de AGF Detail sprong onder meer het BioPlein in het oog. Diverse leveranciers van Vroegop-Windig en Kroon Biologische Verswaren kregen de kans om op dit plein hun biologische producten te presenteren. Uiteraard waren ook de zusterbedrijven De Kweker en Natudis van de partij.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Het BioPlein op AGF Detail.

Er werd enthousiast gereageerd op het BioPlein, vertelde Herbert Boonstra van Kroon Biologische Verswaren woensdagmiddag: "We krijgen lovende reacties. Veel bezoekers waarderen het dat er zoveel biologische producten op één plek getoond worden." Erik Brands stond achter de groentekraam van Vroegop-Windig, een opvallende verschijning op het BioPlein. "Veel bezoekers zijn verrast over dit plein. Het is voor het eerst dat de bio-branche zo groot uitpakt."


Vroegop-Windig, Treur Kaas, 's Lands Beste en Vechtenaer.

Niet alleen op het BioPlein waren biologische producten te vinden. Ook in de rest van de hallen vielen nog de nodige biologische producten te bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan diverse biologische mueslirepen, kaas, chocolade, pesto's en ga zo maar door.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Zespri, De Traay en The Nuthouse met hun nieuwe biologische mueslirepen.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven