Meer dan 200 soorten bio-kazen in webshop www.biologischekaas.com

De biologische kazen die Het Cereaal van woensdag tot en met zaterdag verkoopt op de biologische markten in Den Haag, Roosendaal, 's Hertogenbosch en Amsterdam zijn nu ook via internet te bestellen.

De webshop www.biologischekaas.com is een initiatief van Joost en Roy van de Wiel. Vader Joost heeft meer dan 20 jaar ervaring in de biologische kaashandel, zoon Roy draait alweer zo'n 9 jaar in het bedrijf mee.Zij kopen de kazen voor de webshop zelf rechtstreeks in bij biologische boeren en houden zo de kwaliteit zelf in de hand. De webshop heeft een breed assortiment kazen; van biologische schimmelkazen, biologische koeien-, geiten- en schapenkaas tot biologische buitenlandse kazen. "Ook leveren wij 10+ en 30+ en voorverpakte biologische kazen", vertelt Joost. "In totaal gaat het om meer dan 200 soorten biologische kazen uit binnen- en buitenland."

Naast de verkoop direct aan de klanten op de biologische markten levert www.biologischekaas.com al jarenlang kazen aan horeca- en detailhandel. De bestellingen via www.biologischekaas.com worden vacuüm verpakt en zijn 2 maanden houdbaar. De bestellingen worden naar alle Europese landen verstuurd. "De webshop heeft inmiddels in korte tijd al meer dan 100 vaste klanten. In de maand oktober ontvangen klanten 5% korting op hun bestelling."

Voor meer informatie: www.biologischekaas.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.