Biologische teelt wint aan populariteit in Saoedi-Arabië

Op het 33ste congres van de internationale landbouw, water en agro-industrie in Saudi-Arabië stond biologisch telen op de agenda. Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Duitsland en Saudi-Arabië deelden een paviljoen.

Bij de vergadering in een paviljoen kregen biologische telers en andere aandeelhouders de kans om hun producten en diensten te tonen. Ook aanwezig was de directeur van de Saoedische landbouworganisatie Ayman Al-Ghamdi.

Hij vertelt over de toekomst van de biologische landbouw: "Dit jaar werken we de vijfjarige toekomst van de biologische landbouw uit. We maken een plan waarin we de belangrijkste doelen van de biologische landbouw samenvatten. De bedoeling is om met dit plan te beginnen in 2016 of 2017. Onze rol is om een podium te bieden voor alle mensen die biologische bezig zijn, zoals de telers, marketeers, invoerbedrijven en anderen. Zo kunnen we de mensen laten zien hoe de biologische landbouw de afgelopen tijd is gegroeid en vooruitgaat."

Bron: Saudigazette.com.sa

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.