Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroon voegt Just Food maaltijdsoepen toe aan haar assortiment

Kroon Biologische Verswaren te Amsterdam, onderdeel van Vroegop Ruhe & Co, biedt een compleet biologisch en biologisch-dynamisch versassortiment van AGF tot kaas en zuivel en van delicatessen en maaltijden tot diepgevroren producten. En hier worden nu ook de verse biologische, glutenvrije maaltijdsoepen van Just Food aan toegevoegd.

Just Food produceert sinds 2004 verse, 100% biologische en glutenvrije maaltijdsoepen.



Deze soepen zijn nu bij Kroon te koop:

Pittige Linzen
Deze geurige soep zit boordevol linzen en tomaten, is gestoofd in kokosmelk en gekruid met onze eigen garam masala mix en verse koriander.

Marokkaanse Kikkererwten
Met kikkererwten en groene bonen gestoofd in een basis van tomaat. Op smaak gebracht met komijn, een snufje cayennepeper en een scheutje citroensap.



HiLo Bonen & Quinoa
De HiLo 'High protein, low fat' soepen zijn een nieuwe innovatie in het segment Koelvers in Europa. Hoog in eiwitten en laag in vet, ideaal voor fitness-georiƫnteerden of een aanvulling op een eiwitrijk dieet. Met eiwitrijke quinoa en zwarte bonen, spinazie, wortelen, uien en biologische eiwitrijke kippenbouillon, is deze volle licht gekruide soep goed vullend en erg lekker.



Winterse Minestrone
De gebruikelijke pasta is vervangen door eiwitrijke witte bonen. Aan het eind van het kookproces zijn tomaten, selderij, prei, en verse basilicumpesto toegevoegd voor extra diepgang in de smaak. Deze soep is echt de zomer in een kom voor de koelere winterdagen.

Tomaat & Geroosterde Groenten
De smaken en felle kleuren van de zomeroogst zijn samengebracht in deze soep met geroosterde rode paprika's, aubergines, courgettes toegevoegd aan een rijke basis van tomaat, met verse basilicum pesto voor extra punch.

Wortel & Koriander
Deze soep staat bol van de bio-wortelen, licht gekookt met een groentebouillon van uien, selderij, prei en knoflook. Zowel gemalen koriander en verse koriander zijn toegevoegd, samen met Ierse melk en room. Een gepureerde soep passend bij jong en oud.

De soepen kenmerken zich doordat deze allen glutenvrij en deels lactosevrij zijn, 3 van de soepen zijn veganistisch en 3 variƫteiten zijn vegetarisch. Unieke soepen, niet alleen in smaak, maar ook qua textuur en hoge voedingswaarden. De Just Food soepen geven lang een verzadigd gevoel door de grote stukken groenten en de toevoeging van complexe koolhydraten zoals peulvruchten en bonen.

Voor meer informatie:

Vechtenaer BV
Handelsstraat 17L
7772 TS Hardenberg
0523 271333
lysanne@vechtenaer.nl
www.vechtenaer.nl
Publicatiedatum: