"Keuzes maken om aanvoer te waarborgen"

La Collina op de biologische toer

Tholen - La Collina heeft onlangs de stap gemaakt naar biologisch en ambachtelijk. La Collina is een mediterrane delicatessenzaak, restaurant, lunchroom en cateraar, gevestigd aan de Voorheuvel 73 in Zeist. Eigenaar Mark Driessen: "Dit is niet alleen vanuit ideologie, ik ben er namelijk van overtuigd dat er een grote markt is voor biologisch." Hij geeft aan dat de meeste klanten enthousiast reageren op het vernieuwde concept. "Ze vinden het een goede zet en geven aan dat het volgens hen mooi bij La Collina past."

Mark heeft een voorliefde voor pure producten. "En daarbij is het een pre als het product ook nog eens biologisch is." Voor diverse cateringopdrachten werkte hij voorheen al enkel met biologische producten. "Daardoor was ik al goed op de hoogte van de mogelijkheden en kon ik voor deze stap daarop voortbouwen."


Mark toont wat gerechten van La Collina.

De horeca-ondernemer schat het aandeel biologisch op zo'n 70 tot 80 procent. "Het vlees is allemaal biologisch en dit geldt ook voor de meeste groenten. Wel werk ik volgens mijn eigen criteria. Diverse producten zijn daardoor niet biologisch, maar hebben wel een goed verhaal. Achter elk product dat ik gebruik zit een bewuste gedachte. Dat vind ik belangrijk, want als ik ergens echt achter sta kan ik ook anderen hier enthousiast over maken." De meeste bio-producten haalt Mark bij de groothandel. "Als je werkt met een hoog bio-aandeel is het belangrijk om waar nodig keuzes te maken, zodat de aanvoer gewaarborgd blijft."


Naamsbekendheid

La Collina bestaat al tien jaar. Mark is er circa 1,5 jaar bij betrokken en heeft het concept het afgelopen half jaar op zijn eigen manier verder ontwikkeld. "Ik heb een sterke voorliefde voor de Italiaanse keuken. Dat zie je dus echt terug in de gerechten. Ook waardeer ik het dat in mediterrane gerechten heel veel versproducten verwerkt worden. En hier geef ik graag mijn eigen draai aan."Mark geeft aan dat de volgende stap is om de naamsbekendheid van La Collina te vergroten. "Ik wil onze focus op biologisch en ambachtelijk nu aan zoveel mogelijk mensen laten weten. Daarom heb ik contact opgenomen met Biojournaal, op aanraden van twee gasten die de biologische keuken waarderen en toevallig bij mij uitkwamen. Ik hoop de komende tijd veel biologische cateringklussen uit te mogen voeren. En voor de toekomst zie ik ook wel iets in een biologische variant van 'Thuisbezorgd.nl'."

Voor meer informatie:

Mark Driessen
La Collina
Voorheuvel 73
3701 JD Zeist
030 6919981
info@lacollina.nl
www.lacollina.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven