De Groene Passage eerste 'Fairtrade winkelcentrum'

Winkelcentrum de Groene Passage ontving op zaterdag 13 september de titel 'Fairtrade Winkelcentrum'. De Groene Passage is daarmee de eerste fairtrade winkelcentrum in Nederland. (Op de foto: Roosmarijn Saat van De Groene Passage met het bord dat bij de titel hoort).

De werkgroep Rotterdam fairtrade kende de titel 'Fairtrade Winkelcentrum' aan de Groene Passage toe. Pex Langenberg, wethouder van Haven, Duurzaamheid, Mobiliteit en Organisatie hield tijdens de titeluitreiking een toespraak waarin hij het belang van fairtrade in het algemeen benadrukte en waarin hij de ondernemers van het winkelcentrum prees voor hun inzet rondom fairtrade. Ook konden winkeliers die dag proeven van en kennismaken met fairtrade producten uit het assortiment van het eerste Fairtrade Winkelcentrum van Nederland.

Voor meer informatie: www.degroenepassage.nl en www.fairtradegemeenten.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.